FMA logo

Oroszlány 2017

Kategória: Animátor | Pesthidegkút
2017. júl. 21.

Idén júliusban először segítettünk a pesthidegkúti animátorokkal az oroszlányi Munkás Szent József Plébánia hittantáborában.

Hatunkra egy osztálynyi fiatal jutott, öt évestől tizenöt évesekig. A tábor elején igazán szokatlan volt az új helyszín, az új arcok és talán elsőre még nem is nagyon éreztünk rá a dologra. Pár órán belül viszont már mindenki megtalálta a helyét.

Minden nap a fiatalokkal együtt részt vehettünk szent misén, kézműveskedtünk (rendkívül kreatív gyerekekhez volt szerencsénk), beszélgettünk és természetesen rengeteget játszottunk. A helyi plébános jóvoltából kétszer is kirándultunk. Kecskéden jártunk a Szent Anna búcsúban, másnap pedig egy egésznapos program várt ránk. Korán indultunk busszal a gyerekekkel és a templomi közösség egy részével. Meglátogattuk a Zirci Apátságot, megcsodáltuk a Bakonybélt.

Mi animátorok csodálatos ajándékot kaptunk, rengeteg hálát, kedves szavakat és a kérdést, amire minden táborszervező csapat vágyik: „Ugye jövőre is jöttök?”

Skublics Zsófi

Érdekelhet még…

Mazzarello ünnep Focikupa 2024

Mazzarello ünnep Focikupa 2024

Sok szeretettel várunk idén is a Mazzarello ünnepre 2024.05.11-én. 10.30-kor szentmise, majd ezt követően ebéd, játék,...

Animátorhétvége Egerben

Animátorhétvége Egerben

Több mint fél éve jött az ötlet Kati nővér részéről, hogy az egri animátoroknak szüksége lenne egy csapatépítő...