FMA logo

Nyári Oratórium záró animátor hétvége

Kategória: Animátor | Pesthidegkút
2017. júl. 12.

A Nyári Oratórium záró akkordjaként Pesthidegkúton a gála után az animátorok összegyűltek, hogy a hétvégét levezetésképp együtt töltsék.
Pénteken kezdődött, amikor is a rendrakás után egy közös pizzaevészet vette kezdetét. Miután eltüntettük az utolsó szeletek is jött egy több órás megbeszélés melyben kiértékeltük a Nyári Oratóriumot. E hosszas megbeszélés után egy kedves filmet még megnéztünk alvás elött. Ennek címe: Mary Poppins. Sokat tanulhattunk belőle a nevelést illetőleg.

Másnap csodálatos szombat reggelre virradtunk. Elbuszoztunk közösen a kisvasúthoz, hogy gyerekek nélkül is kipróbáljuk azt. Gyönyörű tájakon jártunk, sőt még egy kilátóba is ellátogattunk. Innen libegővel libbentünk tova. A libegő aljában lekéstük a buszt és úgy döntöttünk jobb lenne több kilómétert vándorolni csak, mert így talán hamarabb érünk haza… El is értünk egy buszt ami kellemetlen módon lerobbant félúton tudván hogy nekünk fontos a csapatépítés. Így a busznak hála egy fergetegeset kirándultunk a Hűvösvölgybe a villamossineken. Miután visszaértünk Oratóriumunkba nem maradhattunk pillanatnyilag ott mert rendezvény kellős közepére értünk vissza. Így elmentünk egy játszótérre parasztektivitizni. Este sem maradhatott el egy felejthetetlen film mely most az Asterix és Obelix Kleopátra küldetés volt. Az egész hétvége lezárásaképp másnap azaz vasárnap misén vettünk részt közösen.

Érdekelhet még…

Mazzarello ünnep Focikupa 2024

Mazzarello ünnep Focikupa 2024

Sok szeretettel várunk idén is a Mazzarello ünnepre 2024.05.11-én. 10.30-kor szentmise, majd ezt követően ebéd, játék,...

Animátorhétvége Egerben

Animátorhétvége Egerben

Több mint fél éve jött az ötlet Kati nővér részéről, hogy az egri animátoroknak szüksége lenne egy csapatépítő...