FMA logo
Oratóriumi farsang

Oratóriumi Farsang Egerben 2012

Kategória: Eger | Oratórium
2012. febr. 4.

Eljött ez a nap is, hogy az oratóriumunk buzgón készüljön a farsangra.

A gyerekek nagyon izgatottak voltak és az animátorok is. A belépőket süti és innivaló formájában vártuk. Ha valaki belépett az Oratóriumba látta, hogy mindenki be van öltözve valaminek… voltak nagyon kreatív jelmezek pl: csavarhúzó, csiga. De előfordultak egyszerű jelmezek is pl: rendőr, cica, és volt nagyon ötletes is Jancsi és Juliska, ami csoportos jelmez volt. Persze ezekre az igen ötletes jelmezekre várt egyfajta „kihívás” jelmezverseny formában. Amit nagyon élveztek, hogy a jelmezt büszkén viselve kiállhattak a többiek elé és bemutathatták.

De azokról sem feledkeztünk meg, akik nem öltöztek be ugyanis nem volt kötelező. Ezért rendeztünk egy „ereszd el a fantáziád mennyire szereted a másikat, avagy minek képzeled őt” ez volt az arckifestős verseny te magad választhattad ki, hogy kivel szeretnél párban lenni. Ezt még a legkisebb gyerek is tudja élvezni ‘hisz rajzolni mindenki tud’ csak a fantáziádat kell használni és mi tudjuk, hogy a gyerekeknek van a legnagyobb fantáziájuk.

Aztán az animátorok készültek egy kis meglepetéssel úgymond „újítással” , hogy olyan játékokat hoztak a gyerekeknek, amiket még nem játszottak. Bár nem jutott mindegyikre idő, de úgy gondolom, amikre sor került azok tetszettek. A nap végére mindenki elfáradt, de a gyerekek mosollyal az arcukon tértek haza. Ez volt a 2012-es Farsangi beszámoló jövőre is találkozunk! 🙂

 

Írta: Bodnár Brigitta

Érdekelhet még…

Szenteltvízi kaland

Szenteltvízi kaland

Vízkereszt napján a maklári animátorok közösségével volt szerencsénk elmenni egy szuper zarándoklatra Szentkútra. Az...

Animátorhétvége Egerben

Animátorhétvége Egerben

Több mint fél éve jött az ötlet Kati nővér részéről, hogy az egri animátoroknak szüksége lenne egy csapatépítő...