FMA logo

Jézus barát gyalogtúra előkészületén jártunk

Kategória: Animátor | Eger
2023. aug. 15.

Már sokat hívott Duma Domonkos magukhoz, a nyári oratórium végére szerencsére el is tudtunk menni. A kerti medence, grilles vacsora alkalmat adott a két hét fáradalmainak kipihenésére. Voltak, akik szamítógépes játékkal, mások vidám beszélgetéssel töltötték az időt. Ki így, ki úgy kapcsolódott ki, de együtt voltunk, közösen kapcsolódtunk ki. Nagy ajándék ez számumkra, örülök, hogy ennyien éltünk is a lehetőséggel. Külön köszönjük a Duma családnak a szívélyes vendéglátást!
Reméljük, a közös munka mellett még sokszor jut idő a közös kikapcsolódásra, pihenésre, hiszen az eredményes munka érdekében ez elengedhetetlen.

Szombaton került sor a csapatépítő játékokra, illetve Don Bosco pedagógiai módszereit is megismerhették a fiatalok. A ritmusérzék-fejlesztő gyakorlat szintén a csoport összetartozását segítette. Miután kiderült, hogy csak félrenéztük az órát, további közös játékra volt alkalmunk a szabadban.
A záró szentmisén Szilárd atya rávilágított, hogy emberi elbukásaink kegyelmek, melyek segítenek az újrakezdésben.
Köszönöm Csantavér plébánosának, Utcai Róbert (Pubi) atyának, a szeretetteljes vendéglátást, köszönöm Szilárd atyának a meghívást,
köszönöm a vajdasági fiatalok szeretetét, amit őszinte érdeklődésükön túl a rájuk bízott gyermekek felé is tanúsítanak, ahogyan ezt az élménybeszámolóikból is éreztük.
Sok erőt és Isten bőséges áldását kérjük Szilárd atya és a neki segítő fiatalok munkájára!
Foglaljuk imáinkba nemes áldozataikat!

Tóth Imre

Képgaléria

Érdekelhet még…

Animátorhétvége Egerben

Animátorhétvége Egerben

Több mint fél éve jött az ötlet Kati nővér részéről, hogy az egri animátoroknak szüksége lenne egy csapatépítő...

Animátor hétvége

Animátor hétvége

Már sokat hívott Duma Domonkos magukhoz, a nyári oratórium végére szerencsére el is tudtunk menni. A kerti medence,...