FMA logo

Animátorok Bécsben

Kategória: Animátor
2015. dec. 30.

Az Oratóriumban egész éveben tárt ajtókkal várjuk a gyerekeket és a fiatalokat, azonban december 22-re egy zártkörű programot hirdettünk, az animátorok számára. Ők azok az önkéntesek, akik egész évben a szabadidejükben a kisebbekre figyelnek.

Fontos, hogy az animátorok önmaguk is közösségben érezzék magukat, ezért a csapatépítés rendhagyó módját választottuk erre a napra: a közös utazást!
A reggeli korán kelést, és az indulás izgalmait a buszban kipihentük, így észre sem vettük, s megérkeztünk az osztrák fővárosba, ahol már várt bennünket egy hivatalos idegenvezető , hogy Bécs nevezetességeit élőben is megismerhessük. Városnézésünk 2 órája alatt, míg a Hofburgtól a Stephans Dómig sétáltunk, sok érdekességet láttunk. Bár a magyarok számára oly fontos templom tornyában lévő 373 lépcsőt, csak a legbátrabbak mászták meg, de aki nem sajnálta az energiáját és az idejét, az egy felejthetetlen élménnyel lett gazdagabb.

Délutáni órákban a város közel 200 Adventi vására közül a legszebbet, a Városháza előtti téren lévőt látogattuk meg. Sajnos az idő hamar elszaladt, de így is sok szép élménnyel lettünk gazdagabbak.

Érdekelhet még…

Animátorhétvége Egerben

Animátorhétvége Egerben

Több mint fél éve jött az ötlet Kati nővér részéről, hogy az egri animátoroknak szüksége lenne egy csapatépítő...