FMA logo

Mazzarello Mária ünnep 2024

Kategória: Pesthidegkút
2024. máj. 15.

Nagy öröm volt számunkra május 11-én szombaton egy családi nap keretében együtt ünnepelni társalapítónőnket, Mazzarello Szent Máriát.

Az ünnepet közös szentmisével kezdtük, amelynek főcelebránsa Csány Péter SDB volt. Prédikációjában kiemelte, hogy Isten mindannyiunkat néven nevez és személyesen hív, ahogy ezt Mazzarello Máriával is tette.

A szentmisét követte két előadás, ahol a pesthidegkúti óvodánk gyermekei pünkösdölő táncokat adtak elő, tordasi iskolánk diákjai pedig az Álmokkal átszőtt életút című színdarabbal örvendeztették meg az ünneplő közösséget, amelyet Schramek Géza színművész segítségével állítottak színpadra a diákok.

A közös ünneplés a nővérek rendházának udvarán a templomkertben folytatódott közös gulyás ebéddel, majd ezt követően a szalézi vidámságnak megfelelően táncokban, játékokban, fociban, kézműveskedésben és kötetlen beszélgetésben volt része a résztvevőknek.

Érdekelhet még…

Mazzarello ünnep Focikupa 2024

Mazzarello ünnep Focikupa 2024

Sok szeretettel várunk idén is a Mazzarello ünnepre 2024.05.11-én. 10.30-kor szentmise, majd ezt követően ebéd, játék,...

Animátorhétvége-Pesthidegkút

Animátorhétvége-Pesthidegkút

Nyár vége? Balaton? Kikapcsolódás? Vidámság? Szórakozás? Játék? Fagyi? Igen… Ez jellemezte a MOP animátorait augusztus...