FMA logo
Falka József Kántor Atya Cso-Csó Bajnokság (Mogyoród)

Falka József Kántor Atya Cso-Csó Bajnokság (Mogyoród)

Kategória: Mogyoród
2017. ápr. 22.

2017. április 22-én került megrendezésre – immár 18. alkalommal – a Falka József Kántoratyáról elnevezett asztalitenisz bajnokság a Mogyoródi Oratóriumban.

A hagyományos eseményre a mogyoródi fiatalok mellett ezúttal is beneveztek más Oratóriumok képviselői. Harmadik alkalommal fordult elő, hogy vegyes páros indult – de ez volt az első alkalom, hogy a vegyes párosnak nyerni is sikerült, ráadásul a fiúk mezőnyében. A lányoknál Kamilla és Klaudia dupláztak, hiszen tavaly is ők vitték el a győztesnek járó serleget. A résztvevők ezúttal sem maradtak étlen-szomjan, számos szorgos és gondos kéz serénykedett a szendvicsekkel és a forró teával. A nap végén valamennyi résztvevő egy kis ajándékkal távozott Mogyoródról. A serlegeket és az érmeket ezúttal is Carolina nővér és Babicz László adták át.

A győztesek névsora a következő:

Lányok:

1.) Horváth Kamilla és Wehovszky Klaudia

2.) Fekete Gyöngyvér és Gyurik Anett

3.) Jeles Vivien és Rátesi Dorka

Junior / Felnőtt

1.) Kecskés Renáta és Bisztriczki Áron (Eger)

2.) Novák Boldizsár és Holló Roland (Galgamácsa)

3.) Borbáth György és Rákosi Máté

Köszönjük azoknak a szalézi munkatársaknak és az animátoroknak a munkáját, akik a hosszú napon gondoskodtak rólunk. Hálásak vagyunk a 29. sz Coop áruház vezetőjének, Pásztorné Marikának, aki ezúttal is a rendezvény támogatója volt. Köszönet Kovács Marika néninek, aki idős kora ellenére még mindig finom sütikkel örvendeztet meg bennünket. Valamennyi érmes hölgyversenyzőnk egy szép csokor virággal térhetett haza, melyet ezúttal is Horváthné Piroskának köszönhetünk. Gratulálunk a nyerteseknek – és mindenkit szeretettel várunk vissza Mogyoródra, a novemberre tervezett XVIII. Kántor Atya Asztalitenisz bajnokságra!

/a szervezők

Érdekelhet még…

Május a Szűzanya hónapja

Május a Szűzanya hónapja

Május, a Szűzanya hónapja! Segítő Szűz Mária Leányaiként nagyon közel áll hozzánk a Segítő Szűzanya. Mogyoródon...