„Fiatalokkal a fiatalokért" - Egri Szalézi Oratórium, egy tábor minden fiatalnak!

Kategória: Oratórium

Az egri nyári oratórium június utolsó és július első hetében zajlott. Táborunk témája, mely végig kísérte ezt a két hetet: "A szeretet szárnyakat ad!" volt.

Egy átlagos napunkat mindannyian közösen, nagycsoportos foglalkozással kezdtük, ahol minden nap megtekinthettünk egy-egy rövid színdarabot a témához kacsolódóan. A színdarabok segítségével, Bosco Szent János, Mazzarello Szent Mária és Chiara Corbella életpéldáján keresztül próbáltuk jobban megérteni és életre váltani mottónkat, megtapasztalni azt, milyen amikor a szeretet felemel, szárnyakat ad. A délutánokat kézműves foglalkozások és szervezett játékok tették emlékezetessé.


rsz_dsc_0064
rsz_dsc_0088
rsz_dsc_0172
rsz_dsc_0382
rsz_dsc_0492
rsz_tescologo


Az idei tábor, a Tesco - „Ön választ, mi segítünk” közösségi program 400.000 forintos támogatásával valósulhatott meg, az Egri Szalézi Oratórium képviseletére létrehozott egyesület, a Fiatalokkal Együtt Lépve Egyesületen keresztül.

Az önkéntes fiatalok már március óta szervezik két hetes nyári napközis táborukat, a Tesco támogatása által az oratórium sörpad garnitúrákkal, nagyméretű rendezvénysátorral és sporteszközökkel gazdagodhatott, köszönjük a lehetőséget é a támogató szavazatokat!