Jöjjetek és lássátok!

Kategória: Hivatás

Hivatástisztázó lelkinapok

Minden egy tekintettel, egy találkozással kezdődik. Mint Márk evangeliumában. „Jézus rátekintett és megkedvelte. Így szólt hozzá:

két dolog hiányzik: Menj, add el mindened  a szegényeknek, és kincsed lesz a Mennyben. Aztán jöjj, és kövess engem! Mk 10, 21.

Az Úr szívünkbe látogat és hív az Ő házába. Hív, hogy Vele legyünk! Jöjjetek és lássátok!- mondja.

Mit jelent részt venni mindebben?

Élek a lehetőséggel, hogy többet tudjak meg Isten rólam alkotott tervéről.


Istennek van álma rólad.
És neked van álmod Vele?

 
A havonta tartott lelki napok érintik személyes életedet, majd abban folytatódnak.
Ezekre az alkalmakra idő közben is be lehet kapcsolódni.
Mindenkit személyesen vezetünk, segítünk
Vezetett elmélkedés, ima, megosztások, érdekes feladatok segítenek az elmélyülésben.
Családias, vidám és közvetlen légkör vár
A nővérek közösségében, a nővérekkel találkozva töltheted el ezt a napot

A havonta rendezett találkozók a következő témákból épülnek fel:


Mit jelent elindulni, megindult a Jézust követő úton? És mit jelent közelíteni Őhozzá? Mit jelent meghívottnak lenni? Isten álma hogy bontakozhat ki rólam? Hagyom-e magam vezetni, tudok- e válaszolni Neki? Értékek az életemben, mik Isten hangjának közvetítői életemben? Életem útjelzői! Boldogságom megtalálásának útja! Ki nekem Jézus? Önmegvalósítás keresztény szemmel. Mit jelent nem látni, mit jelent csak a saját elképzeléseim vetítette képet látni, s így vakoskodni?  Mit jelent vakká válni pont mikor láttuk a fényt? Tudni elfogadni, azt a belső átalakulást, amit a Szentlélek bennem végez! Tisztán látni, … úgy, ahogy Szt. Pál. Hogyan éltem meg személyes találkozást Vele? Magához hív, hogy aztán küldjön…


A lelki napoktól függetlenül, személyes beszélgetésekre is el lehet jönni, vagy akár a közösségben eltöltött pár napos élményszerzésre is szeretettel várunk benneteket.

Akivel felveheted a kapcsolatot:
Egyházy Kata nővér +3620-2553305; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.